GARDENA 4000/2A

GARDENA 4000/2A

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További GARDENA termékek: GARDENA Szivattyú, házi vízmű

Leo XJWm 60/41 24CL Szivattyú, házi vízmű 58 270 Ft-tól Leo XJWm 60/41 24CL Leo XKS-500P Szivattyú, házi vízmű 36 069 Ft-tól Leo XKS-500P Pedrollo PQm 65 Szivattyú, házi vízmű 54 000 Ft-tól Pedrollo PQm 65 Pedrollo PKSm 65 Szivattyú, házi vízmű 80 091 Ft-tól Pedrollo PKSm 65
Termékleírás
Teljesítmény 500 W

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A GARDENA 4000/2 automatic hordóürítő szivattyúval a hordóba gyűjtött ingyenes esővizet használhatja a kert öntözésére.
 
Kényelmesen megtöltheti az öntözőkannákat, vagy GARDENA locsolót, öntözőt, Micro-Drip-System rendszert csatlakoztathat a vezetékcsőhöz. Esőztető használata is lehetséges. A szivattyú víztelenítésre is alkalmas. Praktikus: a kényelmes és energiatakarékos működés érdekében a hordóürítő szivattyú automatikus funkciója vízvételkor be-, utána pedig kikapcsolja a készüléket. A szivattyú védelme érdekében beépített szűrő és egy kiegészítő szívótalp akadályozza a nagyobb méretű szennyeződések felszívását. A szárazüzem elleni védelemről beépített biztonsági funkció gondoskodik: alacsony vízszint esetén a szivattyú automatikusan leáll. A nagy teljesítmény és a halk működés érdekében a szivattyú kiváló minőségű anyagból készül. A karbantartást nem igénylő motor a 2 fokozatú hajtóművel hatékonyan és csendesen szivattyúzza a vizet. A szivattyú használata egyszerű és kényelmes.
 
A fokozatmentesen állítható magasságú teleszkópcső mellett a vízátfolyás is egyszerűen és fokozatmentesen szabályozható. A szivattyún könnyen rögzíthető teleszkópcső ebben a helyzetben helytakarékos hordozófogantyúként szolgál, megkönnyítve a készülék szállítását. A rendezett megjelenés érdekében a kábel feltekerhető a szivattyún kialakított tartóra.
 

P=500W;
Qmax=4000/h;
Hmax=20m/2bar;
Lmax=8m
Szivattyú hajtómű: 2fokozat;
Szivattyú keresztmetszet: 14,8cm
Súly: 5kg

Az elektronikus nyomáskapcsoló és a vízátfolyás-érzékelő szenzor vízvételkor automatikusan kapcsolja be- majd utána ki a szivattyút.
Erőteljes és kényelmes hordóürítő szivattyú esővízgyűjtő hordóból történő öntözéshez. Ideális öntözőkannák feltöltéséhez, szórófejek működtetéséhez, víztelenítéshez.
Szárazüzem elleni védelemmel.
Fokozatmentes vízátfolyás szabályozás.
A hajlított teleszkópos 3/4"-os csatlakozócsővel biztonságosan ráakasztható az esővízgyűjtő hordóra.
Halk karbantartást nem igénylő kondenzátormotor.
Beépített szennyszűrő és a szívótalp megakadályozza a szennyeződések felszívását.
Könnyű szállítás és tárolás a beépített fogantyúnak, valamint a kábel- és teleszkópcső tarttónak köszönhetően.

Így is ismerheti: 4000 2 A, 40002A, 4000 /2A, 4000/2 A

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.