Egyéb ajánlatok

 

BLACK 495W mélykúti búvárszivattyú 30méterig 49003-C

9 990 Ft
+ 2 990 Ft szállítási díj
Szállítás: min 2 hét
irány a bolt »
webarena.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 9 990 Ft

Termékleírás
Kristálytiszta víz, akár 30méter mélyből, zaj és erőlködés mentesen Hogyan használd a mélykúti búvárszivattyút?Mélykúti búvárszivattyú tiszta vízhez
  • A használat megkezdése előtt ellenőrizd az elektromos vezetékeket.
  • Csatlakoztasd a nyomótömlőt és rögzítsd a csomagban található bilincs segítségével.
  • Rögzítsd a függesztő kötelet a szivattyú felső részén található furatokba. (A stabil, megfelelő rögzítés ellenőrzése elengedhetetlen. )
  • Tuti tipp: gyorskötözővel rögzítsd 60 centiméterenként a nyomótömlőt és az elektromos vezetéket a függesztő kötélhez.
  • Ereszd le a szivattyút a kútba, majd állítsd be úgy, hogy kb. 50 centi víz lepje el.
  • Bekapcsolást követően halk és azonnali működésbe kezd a szivattyú, ami több, mint 1000 liter víz szállítására képes óránként.
  • A hosszú élettartam érdekében, figyelj, hogy ne érjen működés közben a búvárszivattyú a kút oldalához, vagy más szilárd tárgyhoz. Ezzel elkerülheted a szennyeződések felszívása által okozott meghibásodást.
  • Professzionális körülmények megteremtéséhez akár egy kapcsolót és egy 6 amperes kismegszakítót is beépíthetsz a szivattyú áramkörébe.
BLACK Mélykúti búvárszivattyú előnyei:Masszív öntöttvasA stapabíróság érdekében, a BLACK búvárszivattyú masszív fémötvözetből készült. A motor hűtését segíti, és így a szivattyú élettartamát növeli, hogy a motorház aluminiumból készült, mely hőátbocsátó tulajdonsága által a szivattyúzott víz segítségével hűti a motort, megtartva az ideális üzemi hőmérsékletet. 30 méteres emelési magasság, Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy akár 30 méter mély kútból is játszi könnyedséggel kiszivattyúzhasd a vizet. Az 1/2colos, 12,7 mm-es tömlőkimenet masszív fém, időtálló krómozott bevonattal van ellátva, így könnyedén rögzítheted a slagot. 1080 liter víz / óra teljesítményA több, mint 1 köbméter víz óránkénti kiemelésével, piszok gyorsan végezhetsz a feladattal. (Medencéből való szivattyúzásra is tökéletesen alkalmas, de arra figyelj, hogy a szivattyú mindig víz alatt legyen. )Tovább a műszaki adatokhozBemutatkozik a BLACK 495W-os mélykúti búvárszivattyúIlyen dobozban érkezik majd hozzádBLACK 495w mélykúti búvárszivattyú
  • 1-db Black búvárszivattyú 495W
  • 1-db kötél
Öröm óda hála ének,
A Black merülőmotoros búvárszivattyúval vége a nehéz öntözésnek!Ez a masszív, öntöttvasból készült merülőmotoros vízszivattyú, leginkább háztartási célokra lett tervezve, így a kertedet és gyümölcseid tápláló víz forrását gond nélkül képes biztosítani.
30 méteres emelési magasságának köszönhetően mélyebb kutakból is könnyedén képes vizet adagolni és szállítani.

Fontos, hogy CSAK tiszta vizet lehet vele szállítani, a megengedett szennyezettségi ráta 0,1 milliméteres részecskeméret.
Tuti tippek a mélykúti búvárszivattyúhoz:
Ügyelj arra, hogy ne égjen le a motor! Ez akkor szokott bekövetkezni, ha elfogy a víz a szivattyúzott területről és magában jár a motor.
Ha gyenge víznyomást tapasztalsz, akkor ellenőrizd a toldásokat és szivattyú részeit, hiszen ezeken az idő vasfoga is meglátszik. Így ezek eredményezhetik az eldugulást!
Elhanyagolt kutaknál MINDENKÉPP nézd meg előtte, hogy a vízoszlop nem-e iszaposodoatt el. Ha ezt nem teszed meg, könnyen tönkre teheti a búvárszivattyúdat!

Ezekre az apróságokra ha odafigyelsz, hosszú évekig megbízható társad lesz a Black 495W-os teljesítményű búvárszivattyúja!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.