DAB 1000 x 2300 FEKA VS 1000 (ROTO7700003031)

DAB 1000 x 2300 FEKA VS 1000 (ROTO7700003031)

2 194 560 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

RoPump Ø1000 x 2300 szennyvízátemelő szivattyúállomás 2 x DAB FEKA VS 1000 with rail sziv

2 194 560 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
szomszedkert.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 2 194 560 Ft

Termékleírás
A RoPump DN 1200 szennyvízátemelő szivattyútelepek a magasságkülönbségek kiegyenlítésére szolgálnak, és kommunális szennyvíz szivattyúzására szolgálnak. Felszereltség: függőleges tartály, búvárszivattyúk talppal, szintkapcsolók, visszacsapó szelepek, elzáró szelepek, nyomóvezeték, fedél.

Kiegészítő felszerelés: befogó kosár (a szivattyúk (és a nyomóvezetékek) sérülésének és/vagy eltömődésének megelőzésére, a betápláló csövek bemenetére rögzítőkosár szerelhető.

A szivattyútartályok polietilénből készülnek és korrózióállóak. Ezenkívül ellenállnak minden terhelésnek, amely a szivattyúállomás telepítése és üzemeltetése során jelentkezik.

A ház szivattyútelepének működése: amikor a szennyvíz szintje a szivattyúkamrában elér egy bizonyos magasságot (szintet), a szivattyú bekapcsol. A szivattyúk be- és kikapcsolása szintkapcsolókkal vagy megfelelő érzékelőkkel történik. A szivattyúkamra méretét és a szivattyú bekapcsolási szintjét a befolyó mennyiség, a szivattyúk teljesítménye vagy a szivattyú egy órán belüli indítási száma határozza meg. A szivattyútelepen mindig két szivattyú van beépítve, így egy szivattyú meghibásodása esetén továbbra is garantált a szivattyútelep zavartalan működése. A nyomóvezeték visszacsapó szelepekkel van felszerelve, amelyek megakadályozzák a víz áramlását a nyomóvezetékből a szivattyútelepre. A nyomóvezetéken lévő elzárószelep a szivattyú meghibásodása esetén zár.

Szivattyúállomások telepítése
A házi szivattyútelep járó- és vezetőfelületként egyaránt használható (125kn terhelésig). Amikor a ház szivattyútelepét homokos alapozású építési gödörbe helyezik a befolyás magasságában szükséges egy lyuk kivágása, és egy előre gyártott csőcsatlakozás rögzítése. Ezután csatlakoztassa a csatornát és a nyomócsövet. A pontos beépítési és összeszerelési útmutató a termék mellé csomagolva található.

RoPump Ø1000 x 2300
50 év garancia
RoPump két szivattyúval
2 x DAB FEKA VS 1000 with rail
A RoPump DN 1000 szennyvízátemelő szivattyútelepek a magasságkülönbségek kiegyenlítésére szolgálnak, és kommunális szennyvíz szivattyúzására szolgálnak. Felszereltség: függőleges tartály, búvárszivattyúk talppal, szintkapcsolók, visszacsapó szelepek, elzáró szelepek, nyomóvezeték, fedél. Kiegészítő felszerelés: befogó kosár (a szivattyúk (és a nyomóvezetékek) sérülésének és/vagy eltömődésének megelőzésére, a betápláló csövek bemenetére rögzítőkosár szerelhető. A szivattyútartályok polietilénből készülnek és korrózióállóak. Ezenkívül ellenállnak minden terhelésnek, amely a szivattyúállomás telepítése és üzemeltetése során jelentkezik. A ház szivattyútelepének működése: amikor a szennyvíz szintje a szivattyúkamrában elér egy bizonyos magasságot (szintet), a szivattyú bekapcsol. A szivattyúk be- és kikapcsolása szintkapcsolókkal vagy megfelelő érzékelőkkel történik. A szivattyúkamra méretét és a szivattyú bekapcsolási szintjét a befolyó mennyiség, a szivattyúk teljesítménye vagy a szivattyú egy órán belüli indítási száma határozza meg. A szivattyútelepen mindig két szivattyú van beépítve, így egy szivattyú meghibásodása esetén továbbra is garantált a szivattyútelep zavartalan működése. A nyomóvezeték visszacsapó szelepekkel van felszerelve, amelyek megakadályozzák a víz áramlását a nyomóvezetékből a szivattyútelepre. A nyomóvezetéken lévő elzárószelep a szivattyú meghibásodása esetén zár. Szivattyúállomások telepítése

A házi szivattyútelep járó- és vezetőfelületként egyaránt használható (125kn terhelésig). Amikor a ház szivattyútelepét homokos alapozású építési gödörbe helyezik a befolyás magasságában szükséges egy lyuk kivágása, és egy előre gyártott csőcsatlakozás rögzítése. Ezután csatlakoztassa a csatornát és a nyomócsövet. A pontos beépítési és összeszerelési útmutató a termék mellé csomagolva található.

Így is ismerheti: 1000 x 2300 FEKA VS 1000 ROTO 7700003031, 1000x2300FEKAVS1000ROTO7700003031, 1000 x 2300 FEKA VS 1000 (ROTO 7700003031)

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.