Lutz 0205-212

Lutz 0205-212

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2023-09-07): 1003864.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
LUTZ  PDVF Sav- és Lúgálló szivattyú elektromos meghajtással koncentrált savakhoz, lúgokhoz.  Szilárd részecskéket nem tartalmazó koncentrált lúgok vagy koncentrált savak szivattyúzására, illetve egyéb agresszív, de nem éghető közegek szállítására. (Konkrét ellenálló képességgel kapcsolatban kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!). A folyadék hőmérséklete maximum +50°C lehet.  A szivattyú két fő egységből, a motorból és a merülőszárból áll, ezek variálhatók több típussal. Megbízhatóságuk, gazdaságosságuk és egyszerű kezelhetőségüknek köszönhetően kifejezetten ipari alkalmazásra ajánlott.
Szállítási teljesítmény:
A szállított közegtől és teljesítménytől függően 0-tól akár 75 liter/percig, azaz 5 m3/óráig, emelőmagasság: 0-tól 1,9 bar-ig, azaz 19 méterig terjed.
A merülőszárak típusa:
Lutz PVDF 41-L-DL típusú alumínium merülőszár, 1000 mm (hordó) és 1200 mm (1 m3 tartály) hosszúságúak alapkivitelben, azonban egyéni igényeknek megfelelően 700-2000 mm-ig választhatóak.
A szivattyúszett tartalma:
-1db Lutz motor
-1db Lutz merülőszár
-2,5 fm tömlő, tömlőcsatlakozó, tömlőszorító bilincsek
-csapolópisztoly
-hordóadapter.
A LUTZ hivatalos szakszervizeként vállaljuk meghibásodott LUTZ szivattyú szerelését, beüzemelését, eseti és időszakos karbantartását!
Amennyiben nem biztos abban, hogy pontosan milyen LUTZ ipari szivattyúra van szüksége, szakértő csapatunk segít a választásban! Töltse ki az alábbi kérdőívet, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

LUTZ ajánlatkérő
Név(cégnév)Email címTelefonszámHogyan kereshetjük?- Válasszon! -TelefonEmailMiben segíthetünk?- Válasszon! -LUTZ szivattyút vásárolnékSzerviz/karbantartásRészl etekRészletek Megértettem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat!Küldés

Így is ismerheti: 0205 212, 0205212

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.