Lutz 0205-306

Lutz 0205-306

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2023-09-07): 451362.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
LUTZ ásványolaj hordóürítő szivattyúk, elektromos vagy levegő meghajtással, hordók és tartályok átfejtéséhez, ürítéséhez. Alacsony viszkozitású könnyű olajok, ásványolajok szállítására. Jellemzően hordókba, tartályokba, olajok vagy ásványolajok átemelésére használhatóak. (pl. : diesel, fűtőolaj, hidraulikaolaj, gépolaj, motorolaj). Szilárd részecskéket nem tartalmazó olaj vagy ásványolaj folyadékok szivattyúzására alkalmasak. A szállított folyadék hőmérséklete maximum +100°C.
A szivattyú két fő egységből, a motorból és a merülőszárból áll, ezek variálhatók több típussal.
Megbízhatóságuk, gazdaságosságuk és egyszerű kezelhetőségüknek köszönhetően kifejezetten ipari alkalmazásra ajánlott.
Szállítási teljesítmény: A szállított közegtől és teljesítménytől függően 0-tól akár 90 liter/percig, azaz 5,6 m3/óráig, emelőmagasság: 0-tól 2 bar-ig, azaz 20 méterig terjed.
A merülőszárak típusa: -Lutz ALU 41-L-DL típusú alumínium merülőszár 1000 mm (hordó) és 1200 mm (1 m3 tartály) hosszúságúak alapkivitelben, azonban egyéni igényeknek megfelelően 700-2000 mm-ig választhatóak.
A szivattyú szett változatban is megvásárolható!
A szivattyúszett tartalma:
-1db Lutz motor -1db Lutz merülőszár -2,5 fm tömlő, tömlőcsatlakozó, tömlőszorító bilincsek -csapolópisztoly -hordóadapter. A szivattyúk súlya kb. 5-10kg kiviteltől függően.
A LUTZ hivatalos szakszervizeként vállaljuk meghibásodott LUTZ szivattyú szerelését, beüzemelését, eseti és időszakos karbantartását!
Amennyiben nem biztos abban, hogy pontosan milyen LUTZ ipari szivattyúra van szüksége, szakértő csapatunk segít a választásban! Töltse ki az alábbi kérdőívet, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

LUTZ ajánlatkérő
Név(cégnév)Email címTelefonszámHogyan kereshetjük?- Válasszon! -TelefonEmailMiben segíthetünk?- Válasszon! -LUTZ szivattyút vásárolnékSzerviz/karbantartásRészl etekRészletek Megértettem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat!Küldés

Így is ismerheti: 0205 306, 0205306

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.