Lutz 0205-401

Lutz 0205-401

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2023-09-07): 1216344.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
LUTZ rozsdamentes acél hordóürítő szivattyúk, elektromos vagy levegő meghajtással, hordók és tartályok átfejtéséhez. Alacsony viszkozitású, a rozsdamentes acélt nem károsító, akár könnyen gyúlékony és éghető közegek szivattyúzására alkalmasak. Hordókba és tartályokba, könnyen gyúlékony szénhidrogének, robbanásveszélyes folyadékok átemelésére használhatóak (pl. : metanol, petróleum, aceton, tömény hangyasav, etanol, benzin, butanol, izopropanol, kerozin,   etylacetát, butylacetát, tömény ecetsav, nikotin, toluol, styrol) A szállított folyadék hőmérséklete maximum +100°C lehet. A szivattyú két fő egységből, a motorból és a merülőszárból áll, ezek variálhatók több típussal. Megbízhatóságuk, gazdaságosságuk és egyszerű kezelhetőségüknek köszönhetően kifejezetten ipari alkalmazásra ajánlott.
.
 
Szállítási teljesítmény:
A szállított közegtől és teljesítménytől függően 0-tól akár 110 liter/percig, azaz 6,9 m3/óráig, emelőmagasság: 0-tól 2 bar-ig, azaz 20 méterig terjed.
A merülőszárak típusa:
 Lutz NIRO 41-L-DL nemesacél merülőszár, 1000 mm (hordó) és 1200 mm (1 m3 tartály) hosszúságúak alapkivitelben, azonban egyéni igényeknek megfelelően 700-2000 mm-ig választhatóak.
A szivattyúszett tartalma:
-1db Lutz motor
-1db Lutz merülőszár
-2,5 fm kémiai tömlő, tömlőcsatlakozó, tömlőszorító bilincsek
-csapolópisztoly
-potenciálkiegyenlítő kábel
-hordóadapter.
 
A szivattyúk súlya kb. 10 kg kiviteltől függően.  
 
A LUTZ hivatalos szakszervizeként vállaljuk meghibásodott LUTZ szivattyú szerelését, beüzemelését, eseti és időszakos karbantartását!
Amennyiben nem biztos abban, hogy pontosan milyen LUTZ ipari szivattyúra van szüksége, szakértő csapatunk segít a választásban! Töltse ki az alábbi kérdőívet, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

LUTZ ajánlatkérő
Név(cégnév)Email címTelefonszámHogyan kereshetjük?- Válasszon! -TelefonEmailMiben segíthetünk?- Válasszon! -LUTZ szivattyút vásárolnékSzerviz/karbantartásRészl etekRészletek Megértettem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat!Küldés

Így is ismerheti: 0205 401, 0205401

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.