Pedrollo 4BLOCKm 4/9

Pedrollo 4BLOCKm 4/9

105 000 Ft-tól 17 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

0% áfát tartalmazó ajánlatok

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További Pedrollo termékek: Pedrollo Szivattyú

Termékleírás
TípusCsőkút szivattyú
EnergiaforrásElektromos
Maximális emelőmagasság 60 m
Teljesítmény750 W
Szivattyúház anyagaRozsdamentes acél

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Pedrollo 4Blockm 4/9 homoktűrõ búvárszivattyú
 
A Pedrollo 4Blockm 4/9 búvár szivattyút 3 év garanciával vásárolhatja meg nálunk. Mi több! Abban az esetben, ha igénybe veszi telepítés szolgáltatásunkat ezen felül PLUSSZ 1 ÉV garanciával lehet az Öné egy homok tűrõ búvárszivattyú a Pedrollo 4Blockm 4/9. A telepítés részleteirõl ügyfélszolgálatunkon  bõvebb felvilágosítást kaphat.
 
Nézzük meg miben rejlik a Pedrollo 4Blockm 4/9 töretlen sikere a magyar szivattyús piacon.
 
A kezdetben fellelhetõ búvárszivattyúk, csõkút szivattyúk sok esetben 1-2 éven belül meghibásodtak. Kialakításuk nem tette lehetõvé, hogy magasabb homok tartalmú víz szállítását biztosítsák. Az alap tengelytömítés, mely arra hivatott, hogy a motorteret védje a víz behatolástól elkopott és legtöbb esetben beázott a búvár szivattyú motorja. Mivel a fúrt kutak többsége nem kristály tiszta ezért szükség volt egy jó homok tűrõ búvár szivattyúra. A 2000-es évek elején jelent meg elõször a magyar szivattyús piacon a Pedrollo 4Blockm 4/9 búvárszivattyú. Hatalmas sikert aratott! Kútfúrók, telepítõk, végfelhasználók csak dícsérni tudták ezt a szivattyút. A jelenleg kapható Pedrollo 4Blockm 4/9 búvárszivattyú három vérfrissítésen, ráncfelvarráson esett át az évek során. Silvano Pedrollo Úr a Pedrollo alapítója, tulajdonosa mindíg nagy hangsúlyt fektetett a fejlesztésekre, a termék, termékek tökéletesítésére.
 
A Pedrollo 4Blockm 4/9 szerkezeti felépítése
 

 
1. , A nyomóoldali ház és szivattyú burkolat rozsdamentes AISI 304 anyagból készül, mely     rendkívül ellenálló. A nyomóoldali csatlakozás 5/4-os belsõ menet.
 
2. , A lapátkerekek, vagy járókerekek a Pedrollo 4Blockm 4/9 búvárszivattyúban tartós, erõs, jó kopásállóságú LEXAN-141 anyagból készülnek.
 
3. , A diffurzorok azaz a lapát kerék házai is tartós erõs, jó kopásállóságú NORYL GFN2V anyagból készülnek.
4. , Osztóház Rozsdamentes AISI 304-es anyagból
 
 
Megjegyzés: A 2,3, 4 alkatrészek úgy lettek kialakítva a Pedrollo 4Blockm 4/9 belsejében, hogy a tengelyen függõleges irányban mozogni tudjanak. Tehát nem szoros illesztéssel. Ennek köszönhetõen a búvárszivattyú homoktűrõ képessége 150 g/m3!
 
5. , Szivattyú tengely AISI 304 rozsdamentes anyagból. A Pedrollo 4Blockm 4/9 egyik lelke.
 
6. , A búvárszivattyú hidraulikájának két pontján elhelyezett AISI 316-os kromoxid bevonatú csapágy kiváló minõségű és rendkívül ellenálló. Tapasztalataink szerint ezeknek a cseréje is 8-10 év. Fontos, hogy a szervizeltetés során csak és kizárólag eredeti alkatrészekkel legyen pótolva a kicserélt alkatrész. Csak így fog újabb 8-10 évet üzemelni a Pedrollo 4Blockm 4/9.
 
7. , Úgynevezett tengelykapcsoló. Helyes fordításban itt illeszkedik a hidraulika tengelye a motor tengellyel egy ricnis AISI 316-os rendkívül ellenálló rozsdamentes acéllal.
 
8. A szivattyú oldalán végigfutó elektromos kábel védõ sin. Szintén AISI 304-es rozsdamentes anyagból.
 
9. , Motor tengely rozsdamentes acélból EN1008 8-3 1.4104 anyagból.  A Pedrollo 4Blockm 4/9 másik fontos lelke. Abban az esetben, ha tartós használatot követõen 8-10 év elteltével a tömítéseket cserélni kell a szivattyúban a tengely jó minõségének köszönhetõen szervizünkben ez gyorsan és olcsón cserélhetõ.
 
10. , Motor burkolat rozsdamentes AISI 304 anyagból.
 
11. , A Pedrollo 4Blockm 4/9 búvárszivattyú legfontosabb alkatrészei. A kettõs mechanikus tengelytömítés közbeiktatott olajkamrával. A szivattyús piacon nem sok szivattyú rendelkezik kettõs tengelytömítéssel! A szivattyú felõli oldalon MG1-16 SIC szilícium karbonát állógyűrű és szintén szilicium karbonát forgó gyűrű valamint NBR gumi gondoskodik a tökéletes tömítésrõl. A motor oldalon pedíg szilícium karbonát álló gyúrű és grafit forgógyűrű valamint NBR gumi gondoskodik a tömítésrõl. A két tömítés között helyezkedik el az olajkamra, benne az olajjal. Fontos megemlíteni, hogy nem kõolaj származékról van szó. Környezetbarát, emberre nem veszélyes anyagból. Ha a szivattyú oldali tömítés meghibásodik, elkopik nem rögtön a motortérbe kerül a víz , hanem ebbe az olajkamrába, tehát a második tömítés a motoroldali még véd! Amennyiben rendelkezik érintésvédelmi FI relével nyomban le is old. De ekkor a tömítések cseréje, olaj csere után a szivattyú újra üzemképes. Ráadásul filléres összegbõl! Ha nem rendelkezik érintésvédelmi relével az sajnos a motor meghibásodásához vezethet.
 
12. , A Pedrollo 4Blockm 4/9 csapágyai 6203 2Z C3 magas fordulatra tervezett csapágyak.
 
13. , A szivattyú kondenzátora 31,5 microF
 
14. , Az elektromos motor. Folyamatos üzemre tervezett motorok. A beépített termikus hõvédelem további védelmet biztosít. ( Szárazon futás ellen nem véd!)
15. , A búvárszivattyú gyári 20 méteres ivóvízminõségű tápkábele. ( Fontos, ha a tápkábel rövidnek bizonyul csak és kizárólag gumikábellel, szakszerű műgyantás toldással hosszabbíttasa. Nálunk erre is van lehetõség)
 
 
 
A Pedrollo 4Blockm 4/9 szivattyút ajánljuk:
 

elsõsorban lakossági öntözésre, öntözõrendszerek megtáplálására, hidrofor tartállyal kiegészítve házellátásra.

kútfúróknak, telepítõknek

magas homoktartalmú fúrt kutakhoz maximum 150g/m3. ( Átlag homoktűrõ képesség: 40-60 g/m3)

annak aki megbízható tartós, javítható búvárszivattyút keres.

20-30 méter mélységű fúrt kutakhoz

 
Mivel tud még többet a Pedrollo 4Blockm 4/9 búvár szivattyú:
 

mindössze 750W-os motorral rendelkezik. A piacon fellelhetõ verseny társak, nagy áruházas termékek ennek duplája! Ne feledje! Vizet szivattyúzni szeretnénk olcsón, nem pedig magas villanyszámlát. 1 óra Pedrollo 4Blockm 4/9 üzemeltetéssel 29 méteres mélységbõl 5,4 m3 vizet tudunk elõállítani. Ennek villamos energia költsége még a 45 forintot sem éri el!

100%-ban olasz termék! Ez a búvárszivattyú ott készül. Az alapanyagok többsége Orosz import.

A Pedrollo 4Blockm 4/9 akár 60 méterre a víz alá meríthetõ! Köszönhetõen a kettõs tengelytömítésnek.

A motor a folyamatos üzemet is elviseli. Tehát amíg a kút bírja és van víz a szivattyú üzemelhet.

Gyári 20 méter háromeres vezetékkel beépített kondenzátorral és hõvédelemmel STARTRA készen.  

védõ csõ használatával, úgynevezett köpenycsõ használatával ciszternába, ásottkútba is használható.

 
 
 
A Pedrollo 4Blockm 4/9 búvárszivattyú telepítése, karbantartása:
 

a telepítésnél minimum 1 métert el kell hagyni a kút aljától, de ha friss a kút akkor a kútfúróval egyeztetni kell.

erõs , tartós kötéllel függessze a búvárszivattyút. Ügyeljen rá, hogy ne nyúljon.

8-10 évente a kopó alkatrészek cseréjét végeztesse el!

 
 
 
2012. októberében szerencsések voltunk. Meglátogathattuk és betekintést nyerhettünk a Pedrollo szivattyú gyártó sorára Olaszországban. Rendkívül elégedettek voltunk, mivel láthattuk a Pedrollo 4BLOCK szivattyúk gyártó sorát is. A teljes folyamatot elejétõl a végéig megnézhettük. Saját szemünkkel láthattuk a motorok, és hidraulikák teljes körű tesztelését.
A Pedrollo szivattyúk több mint 160 országban lelhetõek fel. Magyarországon 1992-óta lehet pedrollo szivattyút kapni. Az eltelt évek alatt remek hálózat, szervízhálózat épült ki Magyarországon. A RauKer Szivattyú Kft HIVATALOS KIEMELT PEDROLLO MÁRKASZERVÍZ. Mi nem csak eladjuk a Pedrollo 4Blockm 4/9 szivattyút! Kérésére szakszerűen telepítjük is.
 
 
A PEDROLLO HUNGÁRIA KFT HIVATALOS KÖZLENDÕJE!
 
Hamisítással kapcsolatban, kereskedõkkel kapcsolatban. Kérem olvassa el mielõtt vásárol, és ellenõrizze Ön is a márka kereskedéseket:
 
Küzdelem a hamisítás ellen
 
Hivatalos Pedrollo Márkaképviseletek
 
 
 
 
 
 
A Pedrollo 4Blockm 4/9 búvár szivattyú megtérülése:
 
 
Egy közepes méretű kert, ház együttes víz ellátása esetén a szivattyú vételárának megtérülése átlagos felhasználás mellett 3-4 fõs családdal kevesebb mint 1 év! ( vásárlói tapasztalatok alapján, figyelembe véve a víz és csatorna díj, villany számla költségeit. )
 
Saját szervíz tapasztalatok a Pedrollo 4Blockm 4/9 búvárszivattyúról:
 

A garanciális meghibásodások aránya 1:1000 , elhanyagolható

Jellemzõen 8-10 év futás teljesítmény után ( víz keménység, a használat intenzitása) javasolt a csúszó-kopó alkatrészek cseréje.

 
 
Cégünk kábelhosszabbítást vállal, mely a garanciális feltételeknek , természetesen megfelel. Kérje ajánlatunkat.
 
GAZDASÁGOS, MINÕSÉGI, KEDVEZÕ ÁRON = PEDROLLO
 
 
ÉS NE FELEDJE!
 
A Pedrollo 4Blockm 4/9 búvár szivattyút 3 év garanciával vásárolhatja meg nálunk. Mi több! Abban az esetben, ha igénybe veszi telepítés szolgáltatásunkat ezen felül PLUSSZ 1 ÉV garanciával lehet az Öné egy homok tűrõ búvárszivattyú a Pedrollo 4Blockm 4/9. A telepítés részleteirõl ügyfélszolgálatunkon bõvebb felvilágosítást kaphat.
 
 
  Így is ismerheti: 4 BLOCKm 4 9, 4BLOCKm49, 4 BLOCKm 4 /9, 4BLOCKm 4/ 9
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^