Pedrollo Fluid Solar 1/10

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További Pedrollo termékek: Pedrollo Szivattyú

Termékleírás
TípusCsőkút szivattyú
Maximális emelőmagasság 84 m
Teljesítmény750 W
Szivattyúház anyagaRozsdamentes acél

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

MŰSZAKI ADATOK 4 átmérõjű napelemes , többlépcsõs elektromos búvárszivattyú Nagy hatásfokú állandó-mágneses motor Nagy hatásfokú napelemes modulok PANASONIC mod. VBHN240SJ25 Motorba épített elektronikus vezérlés
ÜZEMBE HELYEZÉS ÉS HASZNÁLAT
A FLUID SOLAR elektromos szivattyúkat kútból történõ tisztavíz szivattyúzására tervezték, a napelem modulokból eredõenergiával. A motorba épített elektronikus vezérlés átalakítja amodulokból kimenõ egyenáramot váltóárammá és szabályozzaa forgási sebességet oly módon, hogy maximálisan kihasználja arendelkezésre álló energiát az adott pillanatban: egy napsütésesnapon nagyobb lesz a forgási sebesség és a teljesítmény, mígegy felhõs napon a sebesség csökkentett lesz és ennek következtébena teljesítmény is.
HASZNÁLATI KORLÁTOK
Folyadékhõmérséklet +35 °C-ig Homoktartalom max. 150 g/m³ Telepítési mélység 40 m-ig a víz szintje alá(megfelelõ hosszúságú tápvezetékkel)
TÁPVEZETÉK
 PBS-P típusúIvóvízhez való használathoz, ACS szervezet által jóváhagyva a BS6920 szabvány szerint, jóváhagyási szám 04 ACCLI 2012 méter standard hosszúságúSzéria tartozék: RPS2 tápvezeték toldókészlet
TELEPÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES P1=750 W TELJESÍTMÉNYŰ ELEKTROMOS SZIVATTYÚK ESETÉN
A névleges teljesítmény eléréséhez az elektromos szivattyút 4 db napelem modullalkell üzemeltetni. Mindegyik modul üresjárati feszültségének 35 ÷ 50 VDC között kell lennie. A 4 modul teljes névelges teljesítménye legalább 980 Wp kell, hogy legyen.
TELEPÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES P1=1500 W TELJESÍTMÉNYŰ ELEKTROMOS SZIVATTYÚK ESETÉN
A névleges teljesítmény eléréséhez az elektromos szivattyút 8 db napelem modullalkell üzemeltetni. Mindegyik modul üresjárati feszültségének 35 ÷ 50 VDC között kell lennie. . A 8 modul teljes névelges teljesítménye legalább 1960 Wp kell, hogy legyen.
 
NINCS ÁRAM? AZ AGREGÁTOR NAGYON NEHÉZ? KELL A VÍZ?   HÁT AKKOR PEDROLLO FLUID SOLAR! GYERÜNK ÉS LOPJUK A NAPOT!
Az innováció jegyében, mely több mint 40 éve megkülönbözteti a Pedrollót, tovább bõvíti és megújítja az elektromos szivattyúk termékskáláját, hogy teljesítményben, megbízhatóságban és minõségben továbbfejlesztett termékekkel lássa el több mint 160 ország piacát. A fejlesztési folyamat középpontjában a környezet és az energiahatékonyság áll, mely az új Fluid Solar szivattyú létrehozásához vezetett, ami egy olyan elektromos merülõ szivattyú, melyben az energiát - ami egy nagy teljesítményű motort táplál - egy napelem panel termeli.
Egy zöld termék, melyben hisz a Pedrollo, hogy növeli a tiszta napenergia értékét. Ez a fenntarthatósággal kapcsolatos kihívásokkal teli szektor egy lehetõségekben gazdag, nagy jövõt képvisel. A Fluid Solar telepíthetõ a világ olyan vidékein is, ahol az elektromos energia nem áll rendelkezésre vagy túl sokba kerül, de napsütésben gazdagok, mint sok fejlõdõ ország. A terméket kútból történõ tiszta víz szivattyúzására (vagy homokot is tartalmazó víz, maximum 150  g/m³ homoktartalommal) és egy telepített tartályba való összegyűjtésére tervezték, továbbítván azt egy öntözõberendezésbe.
A Pedrollo három modellt tett elérhetõvé a Fluid Solar szivattyúból, különbözõ teljesítménnyel mind a vízszállítás, mind az emelõmagasság terén, a napfény intenzitása és a napelemek hatékonysága alapján. A szivattyúhoz tartozik egy vezérlõdoboz és egy tápvezeték toldókészlet a kábelek csatlakoztatásához: a szivattyútól  a vezérlõdobozig illetve a vezérlõdoboztól a napelemekig.
Továbbá a motorba épített elektronikus vezérlés (frekvenciaváltó) átalakítja a modulokból kimenõ egyenáramot váltóárammá és szabályozza a forgási sebességet oly módon, hogy maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló energiát: egy napsütéses napon gyakorlatilag nagyobb lesz a forgási sebesség és a teljesítmény, míg egy felhõs napon a sebesség csökkentett lesz és ennek következtében a teljesítmény is.
AZ ÁR A NAPELEMEK ÁRÁT NEM TARTALMAZZA!
PANASONIC NAPELEM 4db ára: 1.050. 000, - Ft bruttó
 
A Pedrollo termékek:

a Pedrollo szivattyú család 100%-ban olasz termék, mely 1992- óta folyamatosan jelen van a magyar szivattyú piacon, biztos háttérrel a háta mögött
alkatrész ellátása folyamatosan biztosított
2012 októberében egy gyárlátogatás alkalmával gyõzõdtünk meg a precíz, pontos gyártásról!
A Pedrollo termékek országosan lefedett szervízhálózattal rendelkeznek, melybe cégünk is beletartozik! Így is ismerheti: Fluid Solar 1 10, FluidSolar110, Fluid Solar 1/ 10
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^