Ajánlataink a termékre

 

Pontec MultiClear Set 5000 többkamrás átfolyó szűrõkészlet UVC-vel

62 390 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
webshop.oazis.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 62 390 Ft

Termékleírás
Tó szűrőkészlet 5000 UVC-vel és szivattyúval

4 fokozatban szűr

Kompakt szűrőkészlet szivattyúval és UVC előtisztító berendezéssel kerti tavakhoz, halállománnyal vagy a nélkül. A többkamrás szűrő 4 szűrőközeggel van ellátva (Japángyékénnyel, durva és finom szűrőhabbal, bio felületi elemekkel) és 2 áramlást szabályozó elválasztó fallal. A szűrő fedelébe integrált UVC előtisztító berendezés hatékonyan távolítja el a lebegő algákat.

Műszaki adatok:
Max. tóméret: 5000 l · Max. tóméret (halakkal): 2500 l · Méret, hossz: 385 mm · Méret, szélesség: 285 mm · Szállítási mennyiség: 1500 l/óra · Szín: Fekete · Szűrőtípus: Szűrőszivattyú · Teljesítményfelvét (max. ): Szivattyú 25 W/ UVC 7 W · Vezetékhossz: 10 m

Szállítás tartalma:
Szivattyú · Többkamrás szűrő UVC előderítő készülék · 3 m csatlakozó tömlő · Használati útmutató.



Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.