Ubbink 1379119 (401429)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Ubbink VacuProCleaner Compact tóporszívó (1379119)

Gyors ügyintézés, szakértői csapat!

47 990 Ft
+ 1 790 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
primanet.hu
 

Ubbink VacuProCleaner PondCleaner Compact (1379119)

53 290 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
profibarkacs.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 47 990 Ft

Termékleírás
Ubbink VacuProCleaner Compact tóporszívó (1379119) 0,5-1 m3-es tavacskákhoz ajánlott, ettől nagyobb tóaljak tisztántartására nem képes! 3 az 1 -ben! Kis medencék és tavacskák üledékmentesítésére.   Technológia: A porszívó erőteljes motorja (1.000 W) és a robusztus ház garantálja a VacuProCleaner Compact hosszú élettartamát.
Alkalmazástól függően automatikus vagy manuális üzemmód .  
Az átlátszó szívófej megkönnyíti a munkát.   
A 10 liter térfogattal rendelkező kompakt tartály könnyen mozgatható a görgőkön és a 4 m hosszú szívótömlő nagy mozgásszabadságot biztosít.
Egy kompakt és praktikus megoldás:   A VacuProCleaner Compact sokféle alkalmazási lehetőséget és sokféle tartozékot kínál.   A VacuPro Cleaner Compact szuper teljesítményt mutat, és alapvető eszköz a ház és a kert számára. A VacuProCleaner Compact előnyei:
3 az 1 -ben! Medencék és tavak, valamint nedves és száraz porszívózás ! Automatikus funkció váltás. 0,5 -1 m3-es medencékhez, tavacskákhoz ajánlott. Fontos! A tóporszívó a meder alján összegyűlt 1 éves iszap, halürülék, falevelek stb. eltávolítására lett kifejlesztve . A tartályban összegyűlt iszapos vizet a gravitáció elvén az alsó csatlakozású vastag csövön, üríti a készülék. A koszos vizet egy ciszternába, vagy a környezetben lévő fák, bokrok stb. alá vezethetjük el. Több éves besűrűsödött vastag iszapréteg eltávolítására nem alkalmas! A tóporszívók a tó vízének megszűrésére, tisztítására nem képesek, ehhez víztisztító, tószűrő berendezést kell alkalmazni! A fenti készülék szakaszos üzemmódú, vagyis a szenny kiürítése alatt a készülék áll, majd kiürítés után automatikusan újra indul és ismét megtölti a tartályt iszapos vízzel.

Így is ismerheti: 1379119 401429, 1379119401429

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.